Wie zijn wij?

René Wagelaar is een bekend en vertrouwd gezicht in het betaalde voetbal. Naast zijn indrukwekkende netwerk in meerdere landen, voetbalde Wagelaar zelf ook op een verdienstelijk niveau. Zo speelde hij bij Go Ahead Eagles, de jeugd van FC Twente en was hij in dienst van VVV-Venlo en enkele clubs uit Duitsland. René is zelf niet op de juiste manier begeleid als voetballer, dus hij weet als geen ander hoe belangrijk begeleiding is en haalt hier zijn motivatie uit.

Ook zakelijk heeft de Oldenzaler zijn sporen verdiend. Wagelaar was binnen meerdere bedrijven uiterst succesvol. Met zijn zakelijke instinct, de passie en kennis van het voetbalvak is René de ideale zaakwaarnemer. Wagelaar is een deskundig en gerenommeerd begeleider en stelt zich bescheiden op. Hij neemt voetballers graag alle werk uit handen. Voor hem is het opbouwen van een vertrouwensrelatie het belangrijkste; alles staat bij Wagelaar in het teken van de profcarrière van zijn pupil.


Office manager Marjolein de Visser

Marjolein ondersteunt Rene zoveel mogelijk met zijn dagelijkse werkzaamheden. Ze is een echte duizendpoot en door haar jarenlange ervaring in de voetballerij weet ze snel te handelen zodat alles reilt en zeilt binnen WSB Soccer.


Voor onze contacten in Duitsland, vraag naar Karel Feeburg:
06-10490071