Personal Training

Right_Jab_ZwartWitRoberto Personal Trainer is al jaren een gevestigde naam als Personal Trainer in Almelo en omstreken.
Als geboren en getogen Almeloer heeft Roberto een groot netwerk aan klanten opgebouwd in het Oosten van het land.
Zijn klantenkring is erg gevarieerd en bestaat voornamelijk uit zakenmensen, ondernemers, fanatieke sporters maar uiteraard ook particulieren.
Ook is Roberto bekend met het voetbalwereldje, ooit stage gelopen bij Heracles Almelo en nu als Personal Trainer van Ben Rienstra (voorheen Heracles Almelo, nu PEC Zwolle).
Roberto verzorgt zijn Personal Trainingssessies op een vaste locatie, namelijk die van Basic Fit Almelo Groenplein.
Eventueel kan er in samenspraak gekeken worden naar een andere locatie, in of outdoor.
Als Personal Trainer staat Roberto bekend om zijn werkwijze waarbij zijn uitganspunten persoonlijke aandacht, maatwerk, en het realiseren van blijvende resultaten zijn. Dit alles i.c.m. uitdagende en vernieuwende work-outs.

Plan van aanpak
De wijze van training kan 1 op 1, 1 op 2 of “max 4″ small group personal training, allen zijn mogelijk. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken wij je doelen, wensen en mogelijkheden waarna je een advies op maat ontvangt. Er zullen meerdere opties zijn waaruit je kunt kiezen, zoals het aantal sessies, pakketvormen en uiteraard ook de mate van investering die je wilt doen t.b.v. jou mentale en fysieke gezondheid. Doel is om intensieve, kwalitatief hoogwaardige trainingen, coaching en service te bieden, waarbij een blijvend resultaat altijd voorop staat en rekening wordt gehouden met uw fysiek.
Hebt u een motivator, stimulator, of een stok achter de deur nodig of bent u gebaat bij andere trainingsvormen contacteert u mij dan geheel vrijblijvend.

Roberto Cao Klein Ligtenberg
Mobiel: 06-50204532
Email: info@roberto-personaltrainer.nl
Site: www.roberto-personaltrainer.nl